netweek - SIA: Νέες λύσεις ψηφιακών πληρωμών για την ελληνική αγορά

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του NetWeek και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Software

Στόχος η ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα

SIA: Νέες λύσεις ψηφιακών πληρωμών για την ελληνική αγορά

1 Μαρτίου 2019 | 12:37 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: New Products

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα πρόσφατα στην Αθήνα με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και μεγάλες εταιρίες λιανικής πώλησης, η SIA παρουσίασε τη στρατηγική ανάπτυξης της για τις αγορές της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς και βασικές εξειδικευμένες υποδομές και υπηρεσίες όπως το δίκτυο SIAnet υψηλής ταχύτητας, ασφάλειας και χαμηλού χρόνου απόκρισης, η ασφαλή και ευέλικτη πλατφόρμα SIA Open Banking και η πλήρως αρθρωτή πλατφόρμα συμμόρφωσης SIA Eagle.

«Εργαζόμαστε αδιαλείπτως ώστε να βελτιώσουμε την πρόταση, τις νέες υπηρεσίες και τη γεωγραφική κάλυψη, μέσω της υψηλής τεχνολογίας. Πρωταρχική αποστολή της SIA είναι να παρέχει τις καλύτερες πλατφόρμες για επεξεργασία κάθε είδους πληρωμών που πραγματοποιούνται από οργανισμούς, εταιρίες και πολίτες, εκμεταλλευόμενη επίσης τη διεθνή της εμπειρία. Αυτό σκοπεύουμε να πετύχουμε και στην ελληνική αγορά όπου οι συνάδελφοί μας, υπό την καθοδήγηση του Espen Tranoy, θα ενισχύσουν την επιχειρηματική μας στρατηγική και, ως συνεργάτες, θα προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους σημερινούς και μελλοντικούς μας πελάτες» ανέφερε ο Paolo Pappalepore, Chief Business Integration Officer της SIA.

Σημειώνεται ότι μετά την περυσινή εξαγορά των δραστηριοτήτων επεξεργασίας καρτών της First Data, η SIA δραστηριοποιείται πλέον σε 7 ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές της Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης (Ελλάδα, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Σλοβακία) με υπηρεσίες παραγωγής και επεξεργασίας καρτών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και back-office που αντιστοιχούν συνολικά σε 13,3 εκατ. κάρτες πληρωμών και 1,4 δισ. συναλλαγές, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης περισσότερων από 300.000 τερματικών POS και 6.500 ΑΤΜs.

Netweek Online( 1 Μαρτίου 2019)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Το IoT ενώνει τα κομμάτια του παζλ

Το IoT, εδώ και χρόνια, μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Χάρη στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, μέσα στο επόμενο έτος προβλέπεται να εδραιωθούν νέες καινοτόμες λύσεις και πρακτικές εφαρμογές των δυνατοτήτων του IoT, αναβαθμίζοντας τις δομές πολλών οργανισμών.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778