netweek - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του NetWeek και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Hardware

Storage: Τι επιφυλάσσει το μέλλον του;
Η αλλαγή “χτυπά” την πόρτα (και) του storage, με το flash και το object storage να αποτελούν απτά δείγματα disruptive τεχνολογιών. Οι κατασκευαστές storage εξοπλισμού πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις των πελατών, ενώ η ταχύτητα και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας θεωρούνται must.

Software

Τα DevOps στην υπηρεσία της αειφόρου ανάπτυξης
Η σημασία της πιστοποίησης DevOps (DevOps Institute - DOI) αυξάνει μέρα με την ημέρα την αξία της, πόσο μάλλον όταν μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης των υπαλλήλων της, αλλά και με τις απαραίτητες οργανωτικές αλλαγές μια εταιρεία διασφαλίζει υψηλό επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των ομάδων της.

Telecoms

Ποια είναι η επόμενη ημέρα για το Wi-Fi;
Μπορεί μέχρι πριν από λίγα χρόνια το Wi-Fi να αποτελούσε μια nice-to-have ευκολία, ωστόσο σήμερα -πλέον- θεωρείται ως δεδομένο εκ μέρους των μεμονωμένων πελατών και επιτακτική ανάγκη για τις επιχειρήσεις. Μάλιστα, η ανάπτυξη μιας σειράς νέων τεχνολογιών φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν στο Wi-Fi το απαιτούμενο ζωτικό περιβάλλον και να το τοποθετήσουν μεταξύ LTE και 5G.

IT Management

Η ψηφιακή μεταμόρφωση των Ελληνικών τραπεζών και η πρόκληση των FinTech
Δίχως αμφιβολία, τα Capital Controls αναβάθμισαν τα ηλεκτρονικά τραπεζικά κανάλια και τις e-πληρωμές στις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων, ενισχύοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο και την ηλεκτρονική τραπεζική. Οι τράπεζες κάλυψαν τις 7 κύριες πελατοκεντρικές e-καινοτομίες, ενώ προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση των FinTech.

IT Industry

Πόσο περιζήτητοι είναι -τελικά- οι Data Scientists;
Το 2011 ο data scientist είχε την «πιο sexy δουλειά του κόσμου». Όμως, όπως οτιδήποτε σχεδόν φέρει τον χαρακτηρισμό “sexy”, ο ρόλος του Data Scientist αποπνέει μια αύρα μυστηρίου. Τι ακριβώς κάνει ο data scientist στην επιχείρηση; Ποια είναι η αντίληψη για τον ρόλο στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Και τι αξία μπορούν να προσδώσει στον οργανισμό;

Professional Services

Konica Minolta Digital Image Square (DIS): Παραγωγικότητα, γνώση, “εργαλεία” πώλησης
Σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει πολυεπίπεδα όσο και αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις-πελάτες, αλλά και τους συνεργάτες της, προσφέροντάς τους μια ολοκληρωμένη προσέγγιση μέσω της μετάδοσης γνώσης και ιδεών που οι ίδιοι θα είναι σε θέση να κεφαλαιοποιήσουν προς όφελός τους, η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. εγκαινίασε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της στην Μεταμόρφωση Αττικής, το Digital Image Square (DIS).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778