netweek - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον ΤεύχοςSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Telecoms

Το WiGig αποτελεί το μέλλον του Wi-Fi στην εποχή του 5G;
Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα το WiGig έχει πιστοποιηθεί και υπόσχεται ταχύτητες gigabit, εντείνεται το ερώτημα σχετικά με το βαθμό της ασφάλειάς του. Πόσο, μάλλον, ενόψει της επερχόμενης εισόδου του 5G στο διεθνές στερέωμα.

IT Management

Έχει ρόλο ο CFO στον ψηφιακό μετασχηματισμό;
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κοινός τόπος πως οι CFOs οφείλουν να εξετάζουν με περισσότερη ένταση και ενδιαφέρον την ψηφιακή τεχνολογία, καθώς μέσω αυτής κινούνται συνολικά οι επιμέρους αλλαγές στον πυρήνα της λειτουργίας των χρηματοοικονομικών τμημάτων. Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία οι CFOs καταφέρνουν να υιοθετήσουν στην πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό εντός των τομέων άμεσου ενδιαφέροντός τους.

  • Άλλα θέματα στην ίδια ενότητα
  • Θεσμικό πλαίσιο “θωρακίζει” τους Ευρωπαϊους και τα προσωπικά τους δεδομένα
  • Άνθρωποι και μηχανές
  • 9ο Συνέδριο IT Service Management: Αναζητώντας ακόμη περισσότερη αξία!
IT Industry

Ωριμάζει, με αργούς ρυθμούς, η ελληνική αγορά cloud computing
Μεικτή εικόνα εμφανίζει η εγχώρια αγορά cloud computing, καθώς μπορεί οι επιχειρήσεις να εμφανίζονται ολοένα και πιο δεκτικές στην υιοθέτησή του στην καθημερινή τους πρακτική, αφήνοντας στο παρελθόν τις όποιες επιφυλάξεις είχαν, εντούτοις όμως όταν φτάνει η κρίσιμη στιγμή, δηλαδή αυτή της απόκτησής τους, κάτι συμβαίνει και τα πάντα κωλυσιεργούν. Παρόλα αυτά, οι ελληνικοί πάροχοι cloud computing λύσεων και υπηρεσιών εμφανίζονται αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα.

Professional Services

Έκθεση ISE 2017: H Samsung Εlectronics παρουσίασε καινοτόμες λύσεις ψηφιακής σήμανσης
Μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις στο χώρο των AudioVisual τεχνολογιών, η ISE (Integrated Systems Europe), έλαβε χώρα για 14η φορά στο Άμστερνταμ από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου, προσελκύοντας περισσότερους από 65.000 επισκέπτες και 1.100 εκθέτες. Tο NetFax βρέθηκε εκεί, καλύπτοντας κυρίως την παρουσία της Samsung στην έκθεση. Με θέμα “Your Future. On Display” η κορεάτικη εταιρεία είχε το μεγαλύτερο περίπτερο, επιφάνειας 1.600 τ.μ., όπου και παρουσίασε ένα εύρος προηγμένων τεχνολογιών επόμενης γενιάς για το λιανεμπόριο, τις μεταφορές, τα εστιατόρια και τις ξενοδοχειακές μονάδες.

  • Άλλα θέματα στην ίδια ενότητα
  • Τράπεζες σε ηλεκτρονική πολιορκία
  • 6+1 “μετρητές” απόδοσης που… μετράνε για τις επιχειρήσεις
Market Research

Η εικόνα του Έλληνα CIO το 2016
Μια έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Netweek, αποκαλύπτοντας ότι το μέλλον δεν είναι τόσο σκοτεινό όσο κάποιοι περιγράφουν και η Ελλάδα ανήκει μεν στην παγκόσμια αγορά, αλλά δεν είναι συντονισμένη με τις εξελίξεις της.

Μόνιμες Στήλες
  • Disruptor: Η… φαντασία στην εξουσία!
  • Editorial: Ηγέτης γεννιέσαι, (και) γίνεσαι!

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778