netweek - Η Μotorola επανέρχεται δυναμικά στην Ελλάδα

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Hardware

Η Μotorola επανέρχεται δυναμικά στην Ελλάδα

8 Μαρτίου 2018 | 12:50 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Events,Mobility Σχετικές Εταιρίες: MOTOROLA SPA

Μέσα από μια χαλαρή συνάντηση γεμάτη ιδέες, απόψεις, αλλά και ειδήσεις, με τον Αντώνη Μπαρούνα, Vice President και General Manager, Western Europe & Global Accounts της Motorola Mobility, έγινε χθες μια ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από την τεχνολογία, τις τάσεις στην αγορά των κινητών και τις εξελίξεις που έρχονται, στην οποία συμμετείχε και το NetFAX.

Στον απόηχο του Mobile World Congress και όλων όσων ανακοινώθηκαν, ήταν μια ευκαιρία για απολογισμό, αλλά και για την ανακοίνωση των επόμενων κινήσεων. Το βασικό μήνυμα είναι πως από τoν Απρίλιο, η Motorola δραστηριοποιείται δυναμικά και στην Ελλάδα, με μικρό αριθμό μοντέλων, αλλά και με ένα «Δούρειο Ίππο» στη χαμηλή κατηγορία τιμής. Αν και δεν αποκαλύφθηκε το όνομά του, φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση της εταιρείας να μπει στο παιχνίδι. Συγχρόνως η εταιρεία θα διεκδικήσει υψηλότερο μερίδιο στην ευρωπαϊκή, αλλά και στην ελληνική αγορά των smartphones, με στόχο συνολικά την τέταρτη θέση στην Ευρώπη.

Τα καινούργια κινητά θα έχουν όλα την ονομασία της Motorola και το brand Moto, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής που έχει αποφασιστεί. «Θέλουμε φέτος να φθάσουμε σε επίπεδα άνω του 5% και να γίνουμε ξεκάθαρα ο 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στην Ευρώπη για το 2018» ανέφερε ο Α. Μπαρούνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει συσκευές σε όλο το εύρος τιμών, αλλά θα επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα μοντέλα και κατηγορίες τιμής.

«Στόχος να κερδίσουμε ορισμένες συγκεκριμένες κατηγορίες πελατών» συμπλήρωσε ο Α. Μπαρούνας, αποφεύγοντας, όμως, να αναφερθεί στα νέα μοντέλα. Στην προώθηση των νέων συσκευών θα δοθεί έμφαση στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης (Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία), ενώ στην Ελλάδα θα υλοποιηθεί μία αρκετά επιθετική στρατηγική μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Netweek Online( 8 Μαρτίου 2018)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

«Γιατί» το Liquid Cooling «κατακτά» τα Data Centers!

Μπορεί παραδοσιακά το υγρό cooling να αξιοποιείται από την πλευρά των mainframes και των ακαδημαϊκών υπερ-υπολογιστών, εντούτοις όμως τελευταία δείχνει να… χτυπά την πόρτα ολοένα και περισσότερων data centers εταιρειών και οργανισμών. Εκ των πραγμάτων, τα νέα όσο και διευρυμένα επιχειρησιακά workloads ασκούν έντονη πίεση στα densities της ισχύος, ωθώντας τους υπεύθυνους να αναζητήσουν περισσότερο “ευφυείς” εναλλακτικές πέραν των συστημάτων ψύξης που βασίζονται στην κυκλοφορία του αέρα.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778