netweek - Τεχνολογία, ψυχολογία και… μαγεία στην Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του NetWeek και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Professional Services

Εμπνευστικές ομιλίες στο στρατηγικό συνέδριο για την Εξυπηρέτηση Πελατών του ΕΙΕΠ

Τεχνολογία, ψυχολογία και… μαγεία στην Εξυπηρέτηση Πελατών

10 Μαΐου 2018 | 11:05 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Events

Το 13ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών, την Τρίτη 22 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, παρουσιάζει ό,τι πιο φρέσκο έχει να επιδείξει η αγορά σε θέματα customer service και customer experience, νέες τεχνολογικές εφαρμογές και καλές πρακτικές που εμπνέουν, κινητοποιούν και δίνουν τροφή για σκέψη στα στελέχη του χώρου.

Ο Γερμανός Nick Sohnemann, κορυφαίος expert και «κυνηγός» των νέων τάσεων και των τεχνολογικών εφαρμογών, θα παρουσιάσει καινοτομίες που διαμορφώνουν το customer experience του μέλλοντος, φέρνοντας τα gadgets του επί σκηνής. Παράλληλα, ο Yair Cleper, ο νεαρός startuper από το Ισραήλ, που επανεφηύρε το shopping experience με την καινοτομία Supersmart, ένας από τους πρωτοπόρους στο technology retail (βλ. Amazon Go), θα δείξει πώς η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ψωνίζουμε.

Επιπλέον, η αεικίνητη Βρετανίδα Dr. Audrey Tang, ψυχολόγος, κορυφαία training consultant στην εξυπηρέτηση πελατών και περιβόητη για τις συναρπαστικές ομιλίες της σε δεκάδες συνέδρια, θα αναπαραστήσει, με τη βοήθεια της ηθοποιού Heather Carr, ιδανικές ή καταστροφικές καταστάσεις εξυπηρέτησης. Ακόμα, ο ενθουσιώδης Butzi, «πιτσιρίκος» γαρ στα γερμανικά, με μαγικά κόλπα και αρκετή δόση χιούμορ, θα μεταφέρει το κοινό στον συναρπαστικό κόσμο της δημιουργικής φαντασίας στην εξυπηρέτηση πελατών.

Τέλος, οι Στάθης Παπαχριστοφίλου και Σωτήριος Τζίμας, διαπιστευμένοι butlers και trainers από τις κορυφαίες σχολές butling στον κόσμο, θα μοιραστούν με το κοινό τα μυστικά της άριστης εξυπηρέτησης. Δείτε την ατζέντα και γνωρίστε όλους τους ομιλητές του συνεδρίου στο www.customerserviceconference.gr.

Τo συνέδριο διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), σε συνεργασία με τη Boussias Communications.

Netweek Online( 10 Μαΐου 2018)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Μεγάλη πρόκληση για το business continuity

Οι συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία και το συνεπαγόμενο lockdown, δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δοκιμάσουν σχέδια έκτακτης ανάγκης που μέχρι πρόσφατα είχαν εφαρμόσει ίσως στα χειρότερα σενάρια των ασκήσεων τους. Η τεχνολογία είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που καλείται να δώσει λύσεις, ώστε οι εταιρείες να συνεχίσουν να λειτουργούν και μάλιστα με τρόπο που να διασφαλίζει την επιβίωση και την επιτυχία τους.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778