netweek - Νέα υβριδική πλατφόρμα OTE TV και νέο κανάλι ντοκιμαντέρ

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Telecoms

Ηχηρό μήνυμα του Μιχάλη Τσαμάζ στους ανταγωνιστές τους ΟΤΕ

Νέα υβριδική πλατφόρμα OTE TV και νέο κανάλι ντοκιμαντέρ

21 Ιανουαρίου 2016 | 12:19 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: New Solutions,News,Πολιτισμός / Ψυχαγωγία Σχετικές Εταιρίες: ΟΤΕ

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, παρουσίασε σήμερα, για πρώτη φορά το ΟΤΕ HISTORY, το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση, με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, που βγαίνει στον αέρα του OTE TV στις 22 Ιανουαρίου.

Με σημείο αναφοράς την Ελλάδα, το OTE HISTORY καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ξένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής, αλλά και έκπομπές παραγωγής του ΟΤΕ TV. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η νέα υβριδική τηλεοπτική πλατφόρμα του OTE TV, που θα προσφέρει στους συνδρομητές συνδυαστικά τα οφέλη από την δορυφορική και την IPTV υπηρεσία.

Ο OTE είναι από τους πρώτους παρόχους παγκοσμίως που αναλαμβάνει να αναβαθμίσει όλους τους συνδρομητές του στο νέο προηγμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, απομακρυσμένα, ενώ με την hybrid πλατφόρμα, οι συνδρομητές του OTE TV, μέσω δορυφόρου και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες OTE Cinema on Demand και OTE REPLAY TV, ενώ θα μπορούν να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ο κ. Τσαμάζ, ερωτώμενος σχετικά με άποψη που έχει εκφραστεί από τους ανταγωνιστές του Οργανισμού, δήλωσε χαρακτηριστικά «ας κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να επενδύσουν και τότε δεν θα έχουν πρόβλημα». Το ερώτημα αναφερόταν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone, Γλαύκο Περσιάνη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου της εταιρείας του είχε δηλώσει ότι η ρυθμιστική αρχή θα πρέπει να εξετάσει τα πακέτα υπηρεσιών του ΟΤΕ που περιέχουν τηλεόραση γιατί έμμεσα η υπηρεσία αυτή βοηθά τις υπόλοιπες υπηρεσίες της, ήτοι τις τηλεπικοινωνιακές.

Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Μεγάλη πρόκληση για το business continuity

Οι συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία και το συνεπαγόμενο lockdown, δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δοκιμάσουν σχέδια έκτακτης ανάγκης που μέχρι πρόσφατα είχαν εφαρμόσει ίσως στα χειρότερα σενάρια των ασκήσεων τους. Η τεχνολογία είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που καλείται να δώσει λύσεις, ώστε οι εταιρείες να συνεχίσουν να λειτουργούν και μάλιστα με τρόπο που να διασφαλίζει την επιβίωση και την επιτυχία τους.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778