netweek - Η ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ επέλεξε τις cloud υπηρεσίες της SoftOne

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Software

Η ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ επέλεξε τις cloud υπηρεσίες της SoftOne

28 Ιουλίου 2017 | 13:15 Γράφει το Net Week  Online Team Topics: Cloud computing,ERP

Η ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΒΕΕ, εκδοτικός οίκος των πλέον επιτυχημένων και διαχρονικών σειρών βιβλίων (ΑΡΛΕΚΙΝ, BELL, SILK και DARK MOON), επέλεξε τις λύσεις cloud ERP και ECOS EDI της SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των πληροφοριακών της υποδομών.

Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τη Dream Solutions, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, θέτοντας σε λειτουργία ένα σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης στο cloud, το οποίο προσφέρει αυτοματοποίηση, ταχύτητα εκτέλεσης καθημερινών εργασιών και πρόσβαση από παντού. Ταυτόχρονα, μειώνει δραστικά το κόστος λειτουργίας της ΧΑΡΛΕΝΙΚ, καθώς εξαλείφει πλήρως πρόσθετες επενδύσεις και δαπάνες συντήρησης εταιρικών servers. Η πλούσια λειτουργικότητα του Soft1 Cloud ERP επέτρεψε στη ΧΑΡΛΕΝΙΚ να διαμορφώσει και να τυποποιήσει ένα αποτελεσματικό μοντέλο παραγωγής, περιορίζοντας σημαντικά σχετικές λειτουργικές δαπάνες, αστοχίες λαθών χειρισμού και χρόνο διεκπεραίωσης παραγγελιών.

Διασυνδέοντας πλήρως τις διαδικασίες της παραγωγής και της αποθήκης με την οικονομική διαχείριση, το Soft1 Cloud ERP ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για όλες τις κινήσεις πρώτων υλών και παραγόμενων ειδών, βελτιώνοντας αντίστοιχα τις εργασίες παρακολούθησης και διαχείρισης αποθεμάτων υλικών και ετοίμων προϊόντων. Αξιοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες της υπηρεσίας ECOS EDI, η εταιρεία διασυνδέεται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια με όλους τους συνεργάτες της, ανεξάρτητα από τα επιμέρους συστήματα που αυτοί χρησιμοποιούν. Με ισχυρά λειτουργικά χαρακτηριστικά, το ECOS EDI βοηθάει τη ΧΑΡΛΕΝΙΚ να ανταλλάσσει ηλεκτρονικά δεδομένα και παραστατικά (τιμολόγια, εντολές αγορών, παραγγελίες κα.) μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, καταργώντας πλήρως όλα τα έξοδα διαχείρισης χάρτινων εγγράφων.

Netweek Online( 28 Ιουλίου 2017)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Netweek Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Anja Monrad, Μαρία Οικονομίδου, Κατερίνα Αθανασοπούλου
Anja Monrad, Μαρία Οικονομίδου, Κατερίνα Αθανασοπούλου

Dell EMC Ελλάδος: Success story 365 ημερών!

Καθώς συμπληρώθηκαν 365 ημέρες από την έναρξη λειτουργίας της Dell EMC που προέκυψε από την ενοποίηση των Dell και EMC, πως “κύλησε” άραγε ο χρόνος για το νεότευκτο σχήμα, ποιος ο βαθμός αποδοχής από το εγχώριο επιχειρηματικό τοπίο, ποιες οι προκλήσεις της επόμενης ημέρας, και πως προμηνύεται το νέο φυσικό οικονομικό έτος της ελληνικής θυγατρικής; Οι Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager στην Dell EMC, Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Business Deals
  • Corporate Performance
  • Projects
  • Products
  • Δημόσιο
  • Συνέδρια
  • Servers
  • New Products
  • logistics

logistics

logistics

logistics

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Banking / Finance

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

e-government

Μουσική Βιομηχανία

Retail

Ευρωπαική Ένωση

Services

Ενέργεια / Περιβάλλον

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778